Informatie aanvragen

Tuinontwerp

U bent van voornemens om uw tuin aan te passen? Aan goede en stijlvolle tuinen ligt een weloverwogen tuinontwerp ten grondslag.

 

De kunst die onze tuinarchitect meester is. Heeft u zelf al ideeën over de invulling? Heeft u een bepaalde voorkeur of wens? In nauwe samenspraak met u als klant werken we aan uw nieuwe tuin. 

Inventarisatie

Na uw aanvraag komen we ter voorbereiding bij u langs om de gehele situatie te bekijken: ligging ten opzichte van de zon, de omgeving, de te handhaven elementen en de totale oppervlakte. Tevens nemen we dan uw wensen met u door. We willen een tuin creëeren die past bij uw huis, de omgeving en uiteraard bij u. Daarom volgt er een korte inventarisatie brainstorm: waar wilt u uw terras(sen) en welke tuinstijl spreekt u aan? Aan de hand van uw wensen en voorkeuren (knip alvast mooie plaatjes uit) gaan wij aan de slag met uw tuinontwerp.

Waar wilt u uw terras en welke tuinstijl spreekt u aan? Kous Hoveniers realiseert exclusieve en stijlvolle tuinontwerpen.
Tuinontwerp

Tuinontwerp

Nadat wij een duidelijk beeld hebben van uw wensen gaan wij aan de slag met het tuinontwerp. Onze tuinontwerpen worden digitaal vervaardigd; dit is handig als er later nog iets moet worden aangepast. Nadat het ontwerp klaar is wordt u uitgenodigd om het resultaat te bekijken. Desgewenst kunnen wij een levensechte 3D-visualisatie realiseren. Uiteraard wordt het ontwerp desgewenst compleet afgeleverd met verlichtings- en beregeningsplan.

De tuinaanleg

Aan de hand van het gemaakt tuinontwerp gaan onze hoveniers aan de slag met het de aanleg. Het ontwerp dient hierbij als leidraad.

Tuinontwerp
Tuinontwerp
Tuinontwerp
Tuinontwerp
Aart Kous

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Aart Kous: 0342 474 465 aart@koushoveniers.nl
Lees meer over ons