Informatie aanvragen

Over ons. Kous Hoveniers

Kous Hoveniers is een jongvolwassen, innovatief hoveniersbedrijf. Met het veluwse Voorthuizen als thuisbasis houden wij ons elke dag bezig met het vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen. Grondlegger van het bedrijf is Aart Kous. Met ons enthousiaste team staan wij graag voor u klaar. Aangenaam kennis met u te maken!

Over Kous Hoveniers

25 jaar ervaring in tuinen

Onze omvangrijke vaste klantenkring bestaat uit particulieren en bedrijven, maar ook VvE’s (Vereniging van Eigenaren) en zorginstellingen. Ons team met enthousiaste medewerkers is opgedeeld in enkele aanlegploegen en onderhoudsploegen, hierdoor hebben wij altijd de juiste mensen – met hun eigen voorkeuren en vaardigheden – op de juiste plaats.

Over Kous Hoveniers

Jonge generatie in de hovenierswereld

Wij menen te mogen zeggen dat we behoren tot de toonaangevende jonge generatie in de hovenierswereld. Wij bieden een totaal dienstenpakket voor uw tuin. Hier worden op een professionele manier grote, middelgrote en kleine tuinen ontworpen, voor zowel particulieren als bedrijven. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een plan te laten maken. Onze tekenkamer houdt zich bezig met tuinontwerpen, beplantingsplannen, landschapsplannen en onderhoudsplannen van stadstuin tot landgoed.

Machinepark

Kous Hoveniers combineert een attractieve vormgeving met een verantwoord gebruik van ruimte. Wij besteden veel aandacht aan een modern machinepark. Machinaal grondwerk, machinaal egaliseren en inzaaien, machinaal transport, maar ook een professionele boomklimmers-uitrusting.

Aart Kous

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Aart Kous: 0342 474 465 aart@koushoveniers.nl
Lees meer over ons