Informatie aanvragen

Tuinaanleg

Op basis van de tekening gaan onze hoveniers aan de slag met de aanleg van uw tuin.

 

Met de grootste zorg en nauwkeurigheid gaan wij aan de slag met uw tuindroom. Die zorg begint al voordat het eerste grondwerk wordt uitgevoerd: bij aanvang worden de buren op de hoogte gesteld van onze aanwezigheid. 

Tuinaanleg

Stijlvolle tuinen, rust en regelmaat

De tuinen die Kous Hoveniers realiseert kenmerken zich door hun exclusieve stijl. Ze zijn smaakvol en doordacht. Door orde en een goede lijnopzet staan ze garant voor jarenlang tuinplezier. Voldoende leefruimte, mooie terrassen, afgewisseld met het juiste groene op de juiste plaats. Beplanting maakt een tuin. Groen geeft rust en aankleding. De tuin wordt volledig gerealiseerd op basis van uw wensen.

 Voldoende leefruimte, mooie terrassen, afgewisseld met het juiste groene op de juiste plaats. Beplanting maakt een tuin.

Tuinaanleg van hoge kwaliteit

Als hoveniersbedrijf hebben we ruim 25 jaar ervaring in de aanleg van tuinen. Ons hoveniers zijn stuk voor stuk vakmannen. Doordat ze allen een opleiding in ‘t groen hebben genoten, hebben ze de juiste kennis van planten en materialen. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheden: zorg voor een kwalitatief hoogwaardige tuin.

Harmen hazeleger

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Harmen hazeleger: 06 111 531 98 harmen@koushoveniers.nl
Lees meer over ons