Informatie aanvragen

Bedrijfstuinen

Zoekt u een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw bedrijfstuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij een allround en betrokken partner voor bedrijven. Zo helpen wij bedrijven met onkruidbestrijding en onderhoud van plantvakken en maaionderhoud van gazons etc.

Bedrijfstuinen

Bedrijfstuin onderhoud

Een goed onderhouden bedrijfstuin werkt positief voor de uitstraling van uw bedrijf. Mooie bedrijfstuinen zorgen er namelijk voor dat uw (potentiële) klanten een goede indruk krijgen van uw bedrijf. Deze goede indruk krijgen zij niet als er veel onkruid groeit in uw tuin. Kous Hoveniers zorgt ervoor dat uw bedrijfstuin goed wordt onderhouden.

Maar dat is nog niet alles, want wij kunnen voor u ook uw complete bedrijfsterrein netjes maken en houden. Daardoor bent u voor een totaalpakket aan diensten bij ons echt aan het juiste adres. Op deze manier kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw terrein wel netjes erbij ligt. Hierdoor bent u verzekerd van een mooi visitekaartje voor uw bedrijf!

Bedrijfstuinen

Snelle en flexibele service

Kou Hoveniers staat bij het onderhoud van uw bedrijfstuin voor een snelle en flexibele service. Deze service kunnen wij u bieden dankzij de jarenlange ervaring van onze 20 medewerkers en ons uitgebreide machinepark. Wij werken probleemoplossend en stemmen onze dienstverlening altijd af op uw wensen en behoeften. Op basis van onze expertise en uw wensen kunnen wij de frequentie van het onderhoud van uw bedrijfstuin afstemmen. In overleg kunnen we u ook helpen bij speciale gelegenheden. 

Heeft u bijvoorbeeld een open dag, dan kunnen wij daarvoor uw bedrijfsterrein helemaal netjes maken. Naast de snelle en flexibele service, kunnen wij u ook nog eens tegen scherpe tarieven helpen. Dit kan door de efficiënte manier van werken van onze medewerkers en de inzet van de beste machines.

Aart Kous

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Aart Kous: 0342 474 465 aart@koushoveniers.nl
Lees meer over ons