Informatie aanvragen

Uw hovenier in Naarden. Al jaren.

Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen in Naarden en de rest van Nederland.

Hovenier Naarden

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren hovenier in de regio Naarden? Dan bent u bij Kous Hoveniers aan het juiste adres. Ons team van twintig specialisten staat voor u klaar om uw tuin te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden.

Het ontwerp van uw tuin in Naarden

Een goed ontwerp is de basis van iedere mooie tuin. Onze ervaren hoveniers in Naarden kunnen u helpen bij het maken van een ontwerp dat volledig aansluit op uw wensen en behoeften. We houden daarbij rekening met de elementen en zorgen ervoor dat uw tuin er niet alleen mooi uitziet, maar ook praktisch is. Met behulp van een natuurgetrouwe 3D-visualisatie krijgt u bovendien een goed beeld van hoe uw tuin er straks uit komt te zien.

De aanleg van uw tuin

Als het ontwerp naar uw wens is, gaan we aan de slag met de aanleg van uw droomtuin. Onze hoveniers in Naarden hebben de kennis en ervaring om uw tuin op professionele wijze aan te leggen. We werken met hoogwaardige materialen en leggen de tuin zodanig aan dat deze niet alleen mooi is, maar ook lang mooi blijft. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met de praktische aspecten, zoals het aanleggen van een prachtig terras.

Het onderhoud van uw tuin

Het onderhoud van uw tuin is minstens zo belangrijk als het ontwerp en de aanleg. Onze hoveniers in Naarden kunnen u hierbij helpen. We zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig uitziet en stellen ons als taak om de lijnen van de tuin in stand te houden. Bovendien hebben we een goed oog voor de ontwikkeling van uw beplanting en kunnen we tijdig ingrijpen als dat nodig is.

Waarom kiezen voor Kous Hoveniers?

Kous Hoveniers is al ruim 25 jaar een begrip in de regio Naarden. We hebben in die tijd een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en professionele partner voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. We beschikken over een modern machinepark en werken met hoogwaardige materialen. Bovendien hebben we alleen de beste hoveniers in dienst, die stuk voor stuk beschikken over de benodigde kennis en ervaring.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over wat Kous Hoveniers voor uw tuin in Naarden kan betekenen? We bespreken graag uw wensen en maken vrijblijvend een offerte voor u op. Kous Hoveniers: uw partner voor een prachtige tuin in Naarden en omgeving. Neem daarom gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0342 474 465 of stuur een e-mail naar info@koushoveniers.nl. Samen bespreken we de mogelijkheden en komen we tot een tuinontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet.

Royale sfeertuin Soest

Royale tuin met uitgestrekte waterpartij in Soest