Informatie aanvragen

Uw hovenier in Loosdrecht. Al jaren.

Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen in Loosdrecht en de rest van Nederland.

Hoveniersbedrijf in Loosdrecht

Hoe fijn is het om uw weekenden door te brengen in een prachtige tuin in hartje Loosdrecht? De hoveniers van Kous Hoveniers brengen elk project in Loosdrecht en omstreken (Nieuw-Loosdrecht, Oud-Loosdrecht, Nederhorst den Berg) tot een succesvol einde. Of u nu zoveel mogelijk bloemen en planten om u heen heeft, of juist een mooie buitenkeuken: onze tuinarchitecten maken voor een een persoonlijk tuinontwerp. Met ruim 25 jaar ervaring als hoveniersbedrijf in de regio Loosdrecht, garanderen wij kwaliteitstuinen. Heeft u binnenkort een droomtuin aan de Loosdrechtse Plassen? 

Tuinontwerp

De eerste stap van een nieuw tuinontwerp in Loosdrecht, is het inschakelen van onze tuinarchitecten. Een tuinarchitect van Kous Hoveniers komt bij u langs en bespreekt uw wensen. U kunt samen met onze tuinarchitect een passend, uniek tuinontwerp creëren voor uw tuin in Loosdrecht. Wanneer het plan definitief is, zal de volgende fase aanbreken: onze hoveniers komen naar Loosdrecht om de tuinaanleg te verzorgen.

Tuinaanleg

Alle hoveniers bij Kous Hoveniers hebben hun eigen specialiteiten. Door deze verschillende specialiteiten op het gebied van tuinaanleg, wordt uw tuin in Loosdrecht omgetoverd tot droomtuin. Strak straatwerk. De juiste beplanting. Kwaliteitsvolle houtbouw. Elk onderdeel wordt met zorg en aandacht behandelt.

Tuinonderhoud in Loosdrecht

Uw droom is uitgekomen, onze hoveniers hebben uw project in Loosdrecht afgerond. Om zo lang mogelijk te genieten van het tuinontwerp, komen onze hoveniers graag terug naar Loosdrecht om de tuin te onderhouden. Van onkruid weghalen tot bomen snoeien: u kunt eenmalig of door middel van een abonnement gebruik maken van ons dienstenpakket.

Hoveniers met totaal dienstenpakket

U vindt niet vaak in Loosdrecht een hoveniersbedrijf die u van begin tot eind bijstaat. Wij van Kous Hoveniers bieden daarom een totaal dienstenpakket aan. Ook beschikken wij over een modern machinepark. Professionele uitrusting helpt ons om elk project in Loosdrecht succesvol af te ronden.

Hoveniersbedrijf in Loosdrecht nodig?

Aan de slag met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Loosdrecht? Schakel vandaag nog onze specialisten van Kous Hoveniers in om dit jaar nog van uw tuin in Loosdrecht te genieten! Contact opnemen kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0342 47 4465. Wat kan ons hoveniersbedrijf voor u betekenen in Loosdrecht?

Buiten Loosdrecht een hovenier nodig?

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

Royale sfeertuin Soest

Royale tuin met uitgestrekte waterpartij in Soest