Informatie aanvragen

Uw hovenier in Huizen. Al jaren.

Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen in Huizen, Valkeveen, Gooimeer en de rest van Nederland.

Hoveniersbedrijf Huizen

Al een tijdje aan het dromen van een nieuwe tuin in Huizen? Veel bloemen, strakke tegels en geen onkruid: de specialisten van Kous Hoveniers kunnen u hierbij helpen. Heeft u nog geen idee hoe de tuin moet worden? Dan staan onze tuinarchitecten van ons hoveniersbedrijf in Huizen voor u klaar. Wij garanderen een persoonlijk tuinontwerp waar de buren jaloers op zullen zijn!

Tuinontwerp

Het tuinontwerp: u heeft wel ideeën, maar weet niet hoe u deze kunt realiseren. Gelukkig zijn onze tuinarchitecten bij Kous Hoveniers in Huizen gespecialiseerd in ontwerpen. Of u nu een grote, kleine, diepe of smalle tuin bezit: voor elke tuin is er een passend ontwerp! Wij zullen samen met u brainstormen over de wensen en mogelijkheden. Zijn wij voor u de geschikte hovenier in Huizen? Neem direct contact op!

Tuinaanleg Huizen

Het definitieve tuinontwerp is af. Nu de lente in aantocht is, is het tijd om het ontwerp snel te realiseren. Omdat dit een zware taak kan zijn, kunt u het beste een hovenier in Huizen inschakelen. Ons enthousiaste team bestaat uit specialisten met hun eigen voorkeuren en vaardigheden. Voordat deze specialisten met uw tuin in Huizen aan de slag gaan, worden de buurtbewoners op de hoogte gesteld.

Tuinonderhoud

Lijnvorming. Snoeien. Bodemtoestand. Op deze factoren letten wij tijdens het periodieke tuinonderhoud in Huizen. Want wanneer wij een tuin ontwerpen, willen wij deze ook mooi houden. Kous Hoveniers in Huizen kunt u eenmalig inschakelen of u kunt kiezen voor een abonnement. Wanneer u voor een abonnement kiest, komen wij op afgesproken momenten langs in Huizen en ontzorgen wij u op het gebied van tuinonderhoud.

In Huizen een hovenier nodig?

We snappen dat u geen kennis en/of tijd heeft om uw eigen tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud in Huizen te verzorgen. Door een professional van Kous Hoveniers in te schakelen, weet u dat uw tuin vakkundig aangepakt wordt. Ons team van enthousiaste hoveniers staat voor u klaar in Huizen. Kennismaking? Bel gerust naar 0342 47 4465 of vul het contactformulier is. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

Levendige tuin met dynamiek Nijkerk

Uitdagende tuin met levendige ingrediënten in Nijkerk