Informatie aanvragen

Uw hovenier in Ermelo. Al jaren.

Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen in Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Elspeet en de rest van Nederland.

Ermelo is onder hoveniers een populaire plek. Dit prachtige dorp bevindt zich namelijk op de Veluwe, waardoor de natuur altijd een belangrijke plek inneemt. Denk aan de Ermelosche Heide. Ook de tuinmannen van hoveniersbedrijf Kous Hoveniers gaan graag in Ermelo aan de slag. Hier voeren wij verschillende werkzaamheden uit, waaronder: tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Niets is ons te gek. Daag ons uit!

Tuinontwerp in Ermelo

Een nieuwe woning. Of gewoon eens compleet iets anders. Er zijn genoeg redenen om in Ermelo een nieuw tuinontwerp te ontwikkelen. U kunt dit ook laten doen. De tuinarchitecten van Kous Hoveniers gaan dan met u zitten om uw tuin in Ermelo helemaal naar uw smaak aan te passen. Vervolgens worden deze ideeën vertaald naar een uitvoerbaar plan. Hierbij volgen onze tuinarchitecten in Ermelo het volgende stappenplan: Onze tuinarchitect komt in Ermelo de situatie bekijken. Samen met onze architect gaat u brainstormen over het ontwerp. De architect maakt een ontwerp, meestal met een 3D-visualisatie. Onze hovenier/tuinman gaat in Ermelo met uw tuin aan de slag.

Tuinaanleg in Ermelo

Na veel wikken en wegen ligt er een mooi tuinontwerp op tafel. Wanneer u zelf geen groene vingers heeft of er gewoonweg de tijd niet voor heeft kunt u dit plan door een externe partij laten realiseren. Zo staan de tuinmannen van Kous Hoveniers ook voor de tuinaanleg in het mooie Ermelo voor u klaar. Hierbij werken wij met zorg en nauwkeurigheid. Wij zullen uw buren dan ook netjes op de hoogte stellen. Nog voordat we aan de slag gaan.

Tuinonderhoud in Ermelo

Tot slot heeft iedere tuin liefde nodig. Bomen moeten gesnoeid worden. Onkruid weggeplukt. Het gras gemaaid. Voor veel mensen niet bepaald een klusje waar ze naar uitkijken. In Ermelo kunt u daarom gebruikmaken van ons tuinonderhoud. Dit kan eenmalig zijn, maar u kunt ook een abonnement afsluiten. Zo ziet uw tuin er ieder seizoen weer tiptop uit!

Vandaag nog in Ermelo een hovenier inschakelen?

Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud: dit is zomaar een greep uit alle werkzaamheden die onze tuinman in Ermelo voor u kan oppakken. Besteed uw projecten daarom vandaag nog aan ons uit en geniet dit voorjaar van een adembenemende gaarde. Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers staat graag voor u klaar - ook in Ermelo. Vraag direct een offerte bij ons aan of neem contact op. Dit kan door te bellen naar 0342 47 4465 of door onder deze pagina het contactformulier in te vullen. Wat kan onze hovenier in Ermelo voor u betekenen?

Zoekt u toch een hovenier buiten Ermelo?

Echte leeftuinen. De kunst van het weglaten. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de tuinen van Kous Hoveniers. Het kan natuurlijk zijn dat u perongeluk op de verkeerde pagina uitgekomen bent. Geen probleem! Wij zijn uw hovenier in de regio: Almere, AmersfoortApeldoornArnhem, BarneveldBilthoven, Blaricum, Ede, Eemnes, Ermelo, Huizen, Laren, Loosdrecht, Nijkerk, Rhenen, Soesterberg, Uddel, Utrecht en Voorthuizen. Kennismaken? Wij staan graag voor u klaar!

 

Tijdloze tuin Elspeet

Beschuttend groen in landelijke harmonie in Elspeet