Informatie aanvragen

Uw hovenier in Arnhem. Al jaren.

Hoveniersbedrijf Kous Hoveniers: vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen in Arnhem e.o. en de rest van Nederland.

Echte leeftuinen. Een goede verhouding in kleur- en materiaalgebruik. Dat zijn de herkenbare tuinen van Kous Hoveniers in Arnhem. Als hovenier bij u in Arnhem maken wij van uw tuin een heus kunstproject. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om een particuliere voor- of achtertuin, een bedrijfstuin, onderhoud van een VvE tuin of het aanleggen van groen op uw dak: de hoveniers van Kous Hoveniers staan voor u klaar! Benieuwd wat onze specialisten voor uw tuin in Arnhem kunnen betekenen? Bel ons dan gerust op 0342 474 465, dan bespreken we samen uw wensen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Hoveniersbedrijf Arnhem

Zoekt u een ervaren hovenier in Arnhem? Dan zit u bij ons helemaal goed. Ons hoveniersbedrijf werd ruim 25 jaar geleden opgericht door Aart Kous en is door de jaren heen uitgegroeid tot een team van ongeveer twintig tuinspecialisten. Van ontwerp, aanleg of onderhoud: Wij realiseren al jarenlang de meest prachtige tuinen in Arnhem. We beschikken daarbij over alle apparatuur die een goede hovenier in Arnhem nodig kan hebben. Grondwerk, transport, egaliseren of inzaaien: onze hoveniers in Arnhem kunnen altijd gebruik maken van ons uitgebreide en moderne machinepark.

Tuinontwerp in Arnhem

Is uw tuin aan een make-over toe, maar heeft u zelf geen idee in hoe u deze mooi kunt vormgeven? Geen probleem! De tuinarchitecten van Kous Hoveniers gaan graag voor u in Arnhem met een tuinontwerp aan de slag. Samen met u werken zij aan een mooi plan. Dit gaat volgens het volgende stappenplan: Onze tuinarchitect komt bij u in Arnhem om de situatie te bekijken. Onze tuinarchitect gaat met u brainstormen over het gewenste ontwerp. Onze tuinarchitect maakt een tuinontwerp, eventueel met 3D-visualisatie. Ons hoveniersbedrijf gaat in Arnhem met uw tuinaanleg aan de slag.

Tuinaanleg

Gaat u akkoord en ligt er een goed doordacht tuinontwerp op tafel? Dan wilt u deze natuurlijk snel werkelijkheid laten worden. Voor de tuinaanleg schakelt u daarom het liefst een hovenier of tuinman in Arnhem in. Onze specialist doet er namelijk alles aan om aan uw ideaalbeeld te voldoen. Hierbij vormen zorg en nauwkeurigheid belangrijke kernwoorden. Zo worden de buren netjes op de hoogte gesteld. Nog voordat onze hoveniers met uw tuinaanleg in Arnhem gaan beginnen. Wel zo netjes.

Tuinonderhoud

Het onderhoud volledig wegnemen is helaas niet mogelijk. Hoewel, helaas? Veel mensen vinden het heerlijk om in de tuin aan de slag te gaan, om deze er altijd piekfijn uit te laten zien. Is dit niet per se uw ding of heeft u er de tijd niet voor? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Of het nu gaat om klein of groot onderhoud van uw tuin: onze hoveniers in Arnhem staan voor u klaar. We kunnen hiervoor vaste periodieke afspraken maken, maar ook voor een eenmalige snoeibeurt van uw heg kunt u ons altijd bellen.

Uw hovenier in Arnhem

Niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en vereniging van eigenaren. Groen maakt gelukkig. Groen zorgt voor ontspanning. We moeten groen om ons heen hebben om de samenleving leefbaar te houden. Dat is ook van belang in de hele regio van Arnhem; we komen ook in de omliggende plaatsen: Arnhem, Oosterbeek, Doorwerth, Wolfheze, Westervoort, Huissen, Schaarsbergen, Duiven.

Doe ook een beroep op onze hoveniers uit Arnhem e.o.

Wilt u ook hulp bij het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf uit de regio Arnhem, dan bespreken we uw wensen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0342 474 465 of per e-mail: info@koushoveniers.nl. We zijn benieuwd wat onze hoveniers uit Arnhem en omstreken voor uw tuin mogen betekenen.

 

Stadstuin Ede

Romantische stadstuin met vlonderterras in Ede